Terminen går mot sitt slut. Här kommer lite info om vad som händer i närtid

Hej alla fäktvänner,

Vi  närmar oss slutet på terminen. Just nu fäktar många av våra ungdomar på USM i Karlskrona. En riktigt fin tradition och ett säkert tecken på att sommarlovet snart är här. Sista träning är tisdagen den 7 juni. 

Vi tar en gemensam avslutning i Oskarsparken torsdagen den 9 juni klockan 18:00. Ta med hela familjen, lite picknick och ett gott humör. Det kommer bli lite lekar och prisutdelningar mm. 

På nationaldagen den 6 juni finns vi på plats i Stadsparken och visar fäktning för Örebroarna. Bjud in vänner att prova på. 

Lite senare i juli är det dags för fäktskolan. Vår kanske bästa rekryteringsaktivitet. Där får barn i åldern 8-12 år leka fäktning under en veckas tid. Annonseringen startar inom kort och hjälp gärna till att sprida budskapet på arbetsplatser och i sociala media mm. 

Till slut påminner vi om NewBody kampanjen som pågår fram till sista maj. Boka till dig själv och dina vänner/kollegor på länken nedan och beställ hem paketen till din adress. Enkelt och ett bra riktigt bra bidrag till klubben. Frågor? Maila Johan på johansorling01@gmail.com

https://www.newbody.se/reg/TDXFIQU

Ha en fin sommar!

Styrelsen