Engagemang i klubben

I en ideell förening är det viktigt att alla i föreningen engagerar sig på något sätt. Det finns många sätt att bidra. Välj något som passar dig och dina möjligheter. Dessutom är det kul att göra saker tillsammans och kanske få nya vänner.

I samband med att vi åker ut på tävlingar är det önskvärt med många föräldrar på plats som stöttar sina barn. Samåkning? Tycker du det är svårt att förstå vad som händer i fäktning och hur det funkar på tävlingar? Prata med tränarna

När vi själva arrangerar tävlingar i Örebro är det viktigt att vi alla hjälps åt. Det behövs extra händer att bära utrustning och iordningställa samt städa hallen. Till cafét är det uppskattat med både lite tid och en kaka eller så.

Kanske är du lite händig? Kan du tänka dig att hjälpa till med vår tekniska utrustning och vapen som behöver enklare reparationer då och då. Kläder som behöver tvättas och kanske sys. Prata med vår rustmästare Tony.

Gillar du att sprida budskapet om Sveriges trevligaste fäktförening? Har du kunskaper och/eller kontakter inom media, tryckerier, reklambyråer och andra kanaler för att nå ut? Kan du webb, video och streaming? Prata med Michael

Har du idéer på företag som skulle kunna tänka sig att sponsra föreningen, kontakta Petter!

Kanske spelar du på Svenska spel? Gör det då genom Gräsroten och stötta vår förening!

Prenumerera på fysiska Bingolotter och få dem direkt hem i brevlådan, eller köp digitala. Ännu lättare och du rättar smidigt i appen på din padda eller mobil. Du kan t o m dutta som vanligt. Vill du istället köpa Sverigelotter? Köp via länkarna och vi får ett bra bidrag till klubben.

Nu kan du stödja oss genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Registrera dig här!

Skulle du kunna tänka dig att ta ansvar för försäljning av produkter mm till våra medlemmar som genererar intäkter (ex. Newbody, Restaurangchansen)? Kontakta Stina!

Till slut tveka inte att vara med oss i klubblokalen. Det är alltid uppskattat med fler föräldrar som tittar på fäktningen.

Du som är intresserad av att hjälpa föreningen ta kontakt med någon av oss i styrelsen.

Välkommen i gemenskapen!